Eigenproducties

Eigen producties

Naast het maken van video voor bedrijven maakt GGH Media ook eigen producties. Het doel van onze eigen producties is om mensen te vermaken met leuke en originele content. Deze producties zijn op Social Media terug te vinden en sommige content wordt zelfs, door Regio TV Infothuis, op televisie uitgezonden.

groengeelhart

Groen Geel Hart

Groen Geel Hart is sinds 2001 actief op het internet als ADO Den Haag fansite. Groen Geel Hart is de laatste jaren uitgegroeid tot een van de grootste ADO Den Haag fansites. Dagelijks vindt u het laatste nieuws, video’s, foto’s en columns over de Haagse voetbalclub ADO Den Haag. Tevens kunt u Groen Geel Hart terugvinden, met dagelijkse updates, op Facebook, Twitter en Instagram.

hijstv

HIJS TV

HIJS TV is een onafhankelijk videoplatform waarbij op ludieke wijze een beeld wordt gegeven van wat er speelt rondom de Haagse ijshockeyvereniging HIJS Hokij. De presentatie is in handen van de markante HIJS-doelman Clint Soer.

stappen

Stappen in de regio

Stappen in de regio is een co-productie van Regio TV Infothuis (montage) & GGH Media (redactie en opname) waarbij de Haagse vlogster Sherell Martini opzoek gaat naar leuke evenementen, festivals en feestjes in onze regio.

Close