Onze webdesign
mogelijkheden

Webdesign

Een website moet duidelijk, toegankelijk en gebruiksvriendelijk zijn. Alle relevante informatie moet snel en makkelijk door de bezoeker gevonden kunnen worden. Daarnaast wil het oog ook wat en daarom moet de site er stijlvol uitzien in een ‘look and feel’ die bij uw bedrijf past.

In de praktijk komen wij echter ontzettend veel complexe, onduidelijke, ontoegankelijke en lelijke websites tegen waarbij onze handen beginnen te jeuken. Wij gaan graag de uitdaging aan om voor uw bedrijf de perfecte website te bouwen.

Bent u van mening dat uw website goed genoeg is? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek, u zult verbaasd staan over de mogelijke verbeteringen.

Uniek design

Een website moet er stijlvol uitzien in een ‘look and feel’ die bij uw bedrijf past.

Gemakkelijk CMS

Zelf content toevoegen aan uw website? Het is mogelijk met het gebruiksvriendelijke content management systeem.

Responsive

Of het nu een tablet, laptop of mobiel is, GGH Media maakt uw website gereed voor ieder device.

SSL certificaat

Het beveiligen van uw gegevens staat bij ons hoog in het vaandel. Vandaar dat wij iedere website opleveren met een SSL certificaat.

SEO ready

Een website is belangrijk, maar hoe krijgt u bezoekers naar de website? Wij zorgen dat uw website zoekmachinevriendelijk wordt!

Webshop

Uw producten ook via internet verkopen? Wij bouwen voor uw bedrijf een stijlvolle webwinkel inclusief betaal- en verzendmogelijkheden.

Website analyse aanvragen

Laat ons uw website analyseren en kom erachter op welke punten uw website verbeterd kan worden. Wij toetsen uw website op uiterlijk, gebruiksvriendelijkheid, optimalisatie voor zoekmachines en websiteconversie.

    ACTIE: Laat ons uw website bouwen en krijg 1 jaar gratis kleine wijzigingen op uw website!

    Close